Gekozen tot lijsttrekker!

stemmen2Gisteravond heeft de kandidatencommissie van GroenLinks Nijmegen de uitslag bekend gemaakt van het lijsttrekkersreferendum. Ik kreeg 68% van de 206 per brief uitgebrachte stemmen achter me en ben daarmee gekozen tot lijsttrekker van GroenLinks. Noel Vergunst kreeg 32% van de stemmen. Binnenkort start de verkiezing van de kandidaat-raadsleden en de wethouders.

Ik ben hertstikke blij met deze steun van de leden en het vertrouwen die ze hebben in mij als lijsttrekker. Vanaf vandaag kan ik me volop gaan richten op de verkiezingen.

Binnenkort wordt de kandidatenlijst vastgesteld. dat geschiedt ook met een briefstemming onder de leden. Naar verluid zitten er erg goede kandidaten bij.

Het verkiezingsprogramma ‘Groen Werkt’ is af en de campagne staat in de steigers. Het wordt een flitsende campagne. Ik heb er zin in.