GroenLinks opent vrijdag aanstaande campagnewinkel tijdens nieuwjaarsborrel

campagnewinkelNijmegenaren die kennis willen maken met GroenLinks, meer willen weten over politieke standpunten of een kop koffie willen drinken zijn vanaf maandag 18 januari as. van harte welkom in de campagnewinkel van GroenLinks Nijmegen. Het pand is gevestigd in de van Schevichavenstraat 3 (naast de Albert Heijn in het oude postkantoor) en is tot de dag na de verkiezingen op 3 maart, 7 dagen in de week geopend van 16 uur tot 20 uur.

Tijdens de Nieuwjaarsborrel van GroenLinks Nijmegen op vrijdag 15 januari vanaf 20 uur, opent lijsttrekker Jan van der Meer het pand: “Vanuit dit pand kunnen we iedere geïnteresseerde Nijmegenaar te woord staan. Het zal de komende maanden het bruisende middelpunt zijn van een actieve partij die midden in de Nijmeegse samenleving staat. Daarom ben ik blij dat het pand in het hart van de Binnenstad staat. Iedereen is welkom om met ons in gesprek te gaan!”

Iedereen is tevens welkom op de Nieuwjaarsborrel van GroenLinks aanstaande vrijdag. Na een toespraak zal lijsttrekker Jan van der Meer een uurtje DJ spelen achter de draaitafel. Borrel en feest beginnen om 20.00 uur.