GroenLinks voert een dag campagne voor Haïti

haitGroenLinks Nijmegen voert donderdag 21 januari campagne voor Haïti. In plaats van politiek, staat die dag de inzamelingsactie voor hulp aan de slachtoffers van de aardbeving centraal. Vrijwilligers delen donderdagavond 21 januari tussen 18 en 20 uur flyers uit in de Nijmeegse binnenstad om aandacht te vragen voor de nationale inzamelingsactie, diezelfde avond op tv.

De posters van GroenLinks in het campagnepand aan de Schevichavenstraat 3 (oude postkantoor) zijn tijdelijk verwijderd en vervangen door een oproep om gul te geven voor Haïti. Om ook zelf een steentje bij te dragen, stort GroenLinks 250 euro uit de campagnekas op giro 555.

Met deze campagne roept GroenLinks Nijmegen inwoners op een bijdrage te leveren aan de inzamelingsactie voor hulp voor Haïti. Lijsttrekker Jan van der Meer: “Een ramp van zo’n enorme omvang kunnen we niet langs ons heen laten gaan. Zoveel mensen die dakloos zijn of familie hebben verloren, zij verdienen onze hulp.” GroenLinks heeft andere Nijmeegse politieke partijen gevraagd zich bij deze actie aan te sluiten.