Blog: Website online

stemmenVandaag is m’n nieuwe website online. En dat heeft alles te maken met m’n kandidatuur voor het lijsttrekkersschap van GroenLinks Nijmegen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen in maart 2010. Ik doe een poging om verkozen te worden en zal het opnemen tegen Noel Vergunst, de fractievoorzitter van de fractie van GroenLinks in de gemeenteraad. Bovendien stel ik me beschikbaar als wethouderskandidaat. Vier jaar is te kort om alles wat op de rit is gezet af te kunnen maken. Daar horen nog eens vier jaar bij.

Nog steeds ben ik erg gemotiveerd om van Nijmegen de groenste en duurzaamste stad van Nederland te maken. Een stad waar het prettig wonen is, waar wordt geïnvesteerd in een duurzame economie, in de terugkeer van de tram en in snelfietsroutes. Een stad die minder afhankelijk is van fossiele brandstoffen en waar het glinstert van de zonnepanelen. En een stad waar iedereen mee doet en mee kan doen. Een stad dus met een ruimhartig minimabeleid, waar uitsluiting van minderheden niet bestaat en waar gewerkt wordt met preventieve maatregelen aan een veilige stad. Daar ga ik voor; bij de voorverkiezingen binnen GroenLinks en uiteindelijk straks bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2010.

Op deze webiste zal ik  o.a. een weblog bijhouden en tussentijds twitter ik een eind weg. Ik ben te volgen via www.twitter.com.